این نوع چدن به دلیل فرآیند آستمپرینگ خاص، استحکام و سختی بسیار بالایی دارد. همچون چدن خاکستری، دارای گرافیت است، اما به دلیل فرآیند پردازش حرارتی خاص، گرافیت به شکل کروی و توخالی حضور دارد که به آن استحکام و انعطاف بیشتری میدهد. کلیه حقوق این سایت متعلق به صنایع فولادی آذر گستر سدید می میلگرد ساده باشد سایت صنایع فولادی آذر گستر سدید تابع قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد . میلگردهای آجدار بعنوان آرماتور برای مصرف در بتن مسلح بکار رفته و در طراحی یک سازه بتنی به مانند بتن نقش اساسی را ایفا میکند. اما در ایران میلگردها را بر اساس هر دو استاندارد تولید می کنند.
در داخل کشور به طور همزمان از چند استاندارد مختلف برای تولید میلگرد آلیاژی استفاده می شود. استاندارد روسی، استاندارد DIN و استاندارد ISIRI 3132 از جمله استانداردهای داخلی برای ساخت این نوع میلگرد هستند. آلیاژ به فلزاتی را می گویند که از ترکیب دو یا چند فلز دیگر ایجاد بشوند. البته گاهی نیز برای ساخت آلیاژ از ترکیب ماده ای غیر فلزی با ماده فلزی استفاده می شود.
مهمترین و اساسیترین تفاوت بین میلگردهای آلیاژی با میلگردهای غیر آلیاژی در میزان کربن به کار رفته در آنها، پروسه ذوب و میزان مقاومت آنها در برابر خوردگی است. بدیهی است که میلگردهای آلیاژی با توجه به ساختار خود از مقاومت بسیار بالاتری نسبت به میلگردهای غیر آلیاژی برخوردار هستند و میتوانند در برابر خوردگی و سایر آسیبها ایستادگی کنند. میلگرد ST52 که در بخشهای قبل نیز بهطور مفصل راجعبه آن صحبت کردیم، یکی دیگر از دسته فولادهای آلیاژی پرمصرف است. قابلیت جوشکاری، ماشین کاری و شکل پذیری بالای این قطعه باعث استفادههای فراوان از آن در صنایع گوناگون شده است. البته در کنار این قابلیتها، ST52 در برابر خمش و پیچش نیز مقاومت بالایی از خود نشان میدهد. بیشترین کاربرد ST52 در ماشین سازی، ساخت قطعات خودروهای سنگین و همچنین ریل سازی است.
زیرا استفاده از هر یک از این آلیاژها در تولید میلگرد، بستگی به گرید مورد نظر دارد و استفاده از مواد اولیه و آلیاژهای مربوطه از همان گرید مهم است که در نتیجه، قیمت میلگرد آلیاژی متغیر میشود. این نوع میلگرد از دسته فولادهای آلیاژی حرارت پذیر است که به خوبی جوشکاری شده و شکل می گیرد. میزان کروم موجود در این فولاد باعث افزایش مقاومت به سایش و سختی پذیری در آن می شود.
در ادامه با ما همراه باشید تا بررسی کنیم که میلگرد آلیاژی چیست و چه انواعی دارد. این میلگرد از محصولات صنعتی پرکاربرد در ایران و سایر نقاط جهان است. میلگرد آلیاژی به دلیل بهرهمندی از ساختار مقاوم و مستحکم، بهترین گزینه برای به کارگیری در صنعت ساخت و ساز است، مخصوصا برای ساختمان هایی که در مناطق زلزلهخیر احداث میشوند. برای تولید سایر انواع میلگرد (مانند میلگرد آجدار) از فولاد غیر آلیاژی استفاده میکند.
- فولادسل با بیش از یک دهه فعالیت در خرید و فروش ورق ها و مقاطع فولادی و همکاری با صدها کارخانه، سازمان و شرکت معتبر، به رضایت مشتریان اهمیت ویژه ای میدهد.
- روش تولید میلگرد ساده و آلیاژی عموما یکسان است، اما با توجه به اینکه بایستی عناصر آلیاژی در حین کار اضافه شوند، تعداد مراحل تولید در دو نوع میلگرد ساده و آلیاژی متفاوت است.
- در این مقاله در بازرگانی الو آهن به بررسی میلگرد آلیاژی و کاربرد آن میپردازیم.
- ناودانی در جنس های مختلفی دسته بندی می شود که از مهمترین آن ها می توان به گالوانیزه، آلومینیوم و استنلس استیل اشاره کرد.
- این فولاد در ساخت لباس شویی، یخچال، بدنه ماشین و تولید دستگاههای صنعتی به کار میرود.
- با توجه به عدم ورود میلگرد های آلیاژی کارخانه جات و مهندسین برای خرید میلگرد فولادی از میلگرد های تولیدی در ایران استفاده میکنند.
در این روش پس از اضافه کردن ذرات مورد نظر در مرحله تولید باعث ایجاد قابلیت های منحصر به فردی در میلگرد خواهد شد همچنین باید اضافه کرد که این روش یکی از جدید ترین روش های تولید میلگرد است. از آنجایی که در این روش میلگردها به آرامی خنک میشود لذا از مقاومت بالاتری هم برخوردار هستند در نتیجه استفاده از این میلگردها در مناطق زلزله خیز مرسوم تر است. برای دریافت اطلاعات بیشتر در مورد تولید میلگردها به روش ترمکس و میکرو آلیاژی میتوانید به مقاله تولید میلگرد به روش های ترمکس و میکرو آلیاژی در سایت مراجعه کنید.
مولیبدن یکی از عناصر قابل حل در آهن آلفا و آهن گاما است؛ میزان استفاده از مولیبدن در فولاد آلیاژی از 0.2 تا 0.5 درصد قابل تغییر است. در ترکیبات این نوع میلگرد، علاوه بر کربن مقدار زیادی کروم نیز موجود است. در بررسی چگونگی شکل گیری این میلگرد باید مراحل زیر طی شود تا محصول نهایی به تهیه و تولید برسد که در نتیجه در ساختمان سازی در منطق زلزله خیز مورد استفاده قرار گیرد. | شما میتوانید در سایت آداک فلز از قیمت روز افزون آهن آلات نظیر تیرآهن و میلگرد و نبشی و … آگاه شوید و در کمترین زمان بدون نیاز به واسطه اقدام به خرید نمایید.
برای مشاوره و اطلاع از قیمت میلگرد ساده یا هر اطلاعات دیگری درباره خرید میلگرد ساده با کارشناسان فروش ما در آیین صنعت تماس بگیرید. اضافه شدن نیکل به میلگرد باعث شکل پذیری بهتر و آسانتر میلگرد میشود. همچنین اضافه شدن درصد بیشتری از نیکل به فولاد، باعث میشود میلگرد در برابر زنگزدگی و خوردگی نیز مقاوت بیشتری پیدا کند.
سختی از دیگر خواص مکانیکی عالی این آلیاژ است که باعث مصرف بیشتر آن پروژههای عمرانی میباشد. به طور میانگین سختی آن بین 57 تا 62 راکول سی (HRC) و 168 برینل (HBS) است. اضافه شدن کروم به میلگرد مقاومت مضاعفی در برابر زنگزدگی میدهد. میلگرد آلیاژی کروم باعث میشود میلگرد در شرایط محیطی به سادگی دچار زنگزدگی نشود.
که در زمان های گذشته در موقعیت های مختلف مورد استفاده قرار گرفته است. گاهی اوقات افراد وینتیج را استایلی با لباس های کهنه و از مد افتاده می دانند، درصورتی که هرگز اینگونه نیست. در مقابل این استایل دارای لباس ها و اکسسوری هایی است که بسیار ارزشمند و قیمتی هستند بر عکس استایل گرانج و مینیمال که رو به سادگی دارند.
از این نوع فولاد آلیاژی همانطور که از نامش پیدا است برای ساخت قالبهای تزریق پلاستیک استفاده میشود. آلیاژهای ۱.۲۳۱۲، ۱.۲۳۱۱ و ۱.۲۳۱۶ از جمله آلیاژهای فولادی هستند که به عنوان فولاد قالب پلاستیک مورد استفاده قرار میگیرند. از مهمترین ویژگی فولاد قالب پلاستیک میتوان به قابلیت ماشینکاری، سختکاری و مقاومت به اکسیداسیون اشاره کرد.
ترکیبات شیمیایی میلگردها نقش تعیین کنندهای در استحکام و میزان جوش پذیری خواهد داشت و قیمت میلگرد آلیاژی ۲۰ بر اساس ترکیبات به کار رفته در شمش مورد استفاده برای تولید آن تعیین میشود. به طور کلی قیمت لحظه ای میلگرد ۲۰ نسبت به میلگردهایی با قطر بالاتر بر اساس هر کیلو گرانتر خواهد بود و این تفاوت قیمت به دلیل شمش مورد استفاده در تولید است. ناودانی در جنس های مختلفی دسته بندی می شود که از مهمترین آن ها می توان به گالوانیزه، آلومینیوم و استنلس استیل اشاره کرد. این محصول بر اساس جنس تولید شده، در قیمت های متفاوتی در بازار وجود دارد. نوع آلومینیوم ناودانی از نظر وزنی سبک تر است و قابلیت شکل پذیری و استحکام بالایی دارد.
میلگردها برای جبران مقاومت کششی در بتن مورد استفاده قرار می گیرند. اگرچه همۀ ما تصور می کنیم که میلگرد یا آرموتورها بیشتر در ساختمان سازی مورد استفاده قرار می گیرد، اما این میلگرد بیشترین کابرد را در صنایع دارد. فرایند تولید میلگرد آلیاژی به دو دسته تقسیم میشود یکی از فرآیندها و استانداردها بر اساس استاندارد ترمکس میباشد. نکته دیگری که برای خرید میلگرد آلیاژی باید از آن مطلع باشید مربوط به کارخانه های تولیدکننده این میلگرد است. با دانستن تولیدکنندگان میلگرد آلیاژی، تنوع انتخاب بیشتری خواهید داشت.
میلگرد آلیاژی از فولاد با آلیاژها و گریدهای مختلف تولید می شود و کاربرد زیادی در صنایع مختلف دارد. این میلگردها به دلیل استفاده فراوان در انواع صنایع در سایز های متنوع ای تولید می شود. وانادیوم به میلگرد خاصیت سختی و مقاومت در برابر خوردگی را اضافه میکند. این نوع میلگرد آلیاژی معمولاً در برنامههایی که نیاز به میلگردهای با استحکام بالا دارند، مورد استفاده قرار میگیرد.
که یکی از پرمصرف ترین مصالحی که در ساختمان سازی ها به طور معمول مورد استفاده قرار می گیرد گچ است. هنگام استفاده از این محصول ممکن است سوالاتی ذهن مخاطبان را به خود درگیر کند از جمله این سوالات می توان به موارد زیر اشاره کرد؛ گچ اندود چیست و چه کاربردی دارد؟ گچ اندود چه انواعی … میلگرد فولادی VCN به دو دسته ی اصلی و پرکاربرد VCN200 و VCN150 تقسیم میشود. فولاد VCN200 با دارا بودن 2 درصد نیکل و 2 درصد کروم ، برای ساخت شفتهای بلندی استفاده می شود که متحمل نیروی فشاری و قدرت انتقال نیروی بالا هستند. این نوع فولاد دارای عناصر کربن، سیلیسیم، منگنز، گوگرد، مولیبدن، نیکل و کروم را در ترکیب خود است. فولاد سمانتاسیون به دلیل پایین بودن درصد کربن، از سختی کمی برخوردار است.
با توجه به گستره بزرگی که انواع آهن آلات تولیدی مانند میلگرد از حیث ابعاد و آلیاژ دارند، قیمت گذاری آنها نیز پیچیده خواهد بود. شما میتوانید با مراجعه به سایت بهروزترین اطلاعات مرتبط با انواع آهن آلات از جمله قیمتشان را مشاهده کنید. تمامیاطلاعات مندرج بر روی سایت بر اساس آخرین تغییرات بازار بهروز رسانی میشود.
در این روش، فولاد در همان ابتدا با اضافه کردن فروآلیاژها به وجود میآید. سپس شمش فولادی به روش نورد گرم به شکل میلگرد درآمده و بهمرور خنک میشود. این روش خنکسازی باعث میشود سطح بیرونی و درونی محصول مقاومت بیشتری پیدا کرده و محصول نهایی را برای محیطهای زلزلهخیز و سازههای تحتفشار، مناسبتر سازد. همچنین، میلگردهای آلیاژی معمولاً با استفاده از روشهایی مانند ذوب، ریختهگری، رول شدن و تراشیدن تولید میشوند. این روشها بر اساس نوع آلیاژ و نیازهای صنایع مختلف به کار گرفته میشوند.